شروع فرایند تولید یک غذا و ثبت هزینه های تولید آن غذا تاثیر بسازیی در قیمت گذاری و سود و زیان آن محصول و رستوران دارد .
یک مدیر موفق با در نظر گرفتن تجارب سرآشپز خود می تواند با استفاده از فرمول تولید و بهای تمام شده و ثبت آن در نرم افزار رستوران آس بیشترین بهره وری را از تولید غذا داشته باشد و میزان دست مزدها ، هزینه های جاری و مالیات هر غذا را نیز در فرمول تولید خود لحاظ نماید.
در نرم افزار رستوران آس کاربر می توانید، مواد اولیه استفاده شده در غذای مورد نظر را ثبت نماید و بعد از تعریف کامل فرمول ساخت غذا، به ازای فروش غذا ، مواد اولیه به صورت خودکار از انبار کسر می گردد.