نرم افزار مدیریت رستوران آس:
نرم افزار مدیریت رستوران آس قابل استفاده در کلیه رستوران ها, تالارهای پذیرایی, هتل ها و هتل آپارتمان ها, سلفهای دولتی و خصوصی و کلیه مراکز و محیط های مشابه می باشد. این نرم افزار دارای برنامه حسابداری کاملاً پیشرفته ای می باشد این امکان را به مدیریت می دهد که با اطمینان کامل و مناسب تری بتواند مجموعه خود را کنترل و مدیریت کند. نرم افزار فوق توسط زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک تحت سیستم عامل ویندوز طراحی و تولید شده و قابلیت نصب بر روی سیستم عامل های ویندوز که زبان فارسی را پشتیبانی نمایند را دارد.
نرم افزار مدیریت رستوران آس امکان اتصال به انواع پرینترهای لیزری و حرارتی، انواع کالرآیدی های موجود در بازار، دستگاه های بارکدخوان، پوزهای بانکی و تبلت را دارا می باشد.
برخی از قابلیت های نرم افزار:
امكانات نرمافزار | امكانات نرمافزار | امكانات نرمافزار |
1- ثبت فاكتور | 4-4 گزارش گردش بانكها | 7- اطلاعات پايه |
1-1 ثبت فاكتور فروش لمسی | 5-4 گزارش عملكرد بانكها | 1-7انتخاب نوع قلم |
2-1 ثبت فاكتور فروش رسمي | 6-4 گزارش چک ها | 2-7نسخه برداري خودكار اطلاعات |
3-1 مشاهده، اصلاح،حذف فاکتور | 7-4 گزارش راس گیری چک ها | 3-7 تنظيمات اوليه |
4-1 صفر کردن شماره فیش | 8-4 کنترل حساب بانک ها | 4-7 تعريف كاربر |
5-1مشاهده اصلاحات فاکتور | 9-4 تنظیمات چاپ چک | 5-7 تنظیمات سخت افزار ها |
6-1 نمایش پنجره فاکتور باز | 5- گزارشات | 6-7 عملیات سالهای مالی |
7-1 ثبت پیش فاکتور | 1-5 گزارش گردش غذا | 7-7تنظیمات کدینگ حسابها |
8-1 ثبت فاكتور خريد | 2-5 گزارش آنالیز غذا | 8-7 تعريف صندوق |
9-1 ثبت فاکتور برگشت از خرید | 3-5 گزارش گردش غذا با اشخاص | 9-7 تعريف بانك |
10-1 ثبت فاکتور برگشت از فروش | 4-5 تهيه ليست قيمت غذا | 10-7 تعريف كالا و خدمات |
11-1 عملیات ثبت سفارش و رزرو | 5-5 گزارش سفارش غذا | 11-7جستجو بر اساس توضیحات غذا |
2- عملیات غذا | 6-5 گزارش موجودي و ارزش غذا اول دوره | 12-7 تعریف قیمت غذا ها |
1-2 تعریف فرمول ساخت غذا | 7-5 گزارش موجودی و ارزش غذا | 13-7 تعريف هزينه |
2-2 تعریف فرمول ساخت مواد اولیه | 8-5 گزارش کسری غذا | 14-7 تعريف خودرو |
3-2 ثبت سند اصلاح موجودی غذا | 9-5 گزارش خلاصه خريد و فروش | 15-7 تعريف منطقه و مسير |
4-2 ثبت سند تولید | 10-5 گزارش فاكتورهاي فروش | 16-7 طراحي فرم چاپ فاكتور |
5-2 محاسبه قیمت تمام شده | 11-5 گزارش كلي فاكتورها | 17-7 انتخاب چاپگر |
3- حسابداري | 12-5 گزارش مالیات | 18-7تعریف تعطیلات سال |
1-3 سند دريافت | 13-5 گزارش عملكرد اشخاص | 19-7تعریف شیفت کاری |
2-3 سند پرداخت | 14-5 گزارش كاركرد اشخاص | 20-7تعریف گارسون ها |
3-3 حساب راننده ها | 15-5 گزارش عملكرد راننده ها | 21-7 تعریف میز |
4-3 حساب اشخاص- ترتيبي | 16-5 گزارش كاركرد راننده ها | 8- امكانات 1 |
5-3 حساب صندوق ها | 17-5 نمودار عملکرد ماهانه | 1-8 گزارش تلفن ها |
6-3 حساب هزينه ها | 18-5 گزارش سفارش غذا | 2-8 بازگردانی اطلاعات |
7-3 حساب كارمندان | 19-5گزارش گردش غذاهای سفارش شده | 3-8 نسخه برداری اطلاعات |
8-3 ثبت سند حقوق | 20-5گزارش گردش غذاهای سفارش شده با شخص | 4-8 بازسازی اطلاعات |
9-3 ترازنامه مالي- سود و زیان | 21-5گزارش آدرس تحویل غذاهای سفارش شده | 5-8 عملیات pin کد |
10-3 تراز حساب راننده ها | 6- اشخاص | 6-8 عملیات پیامک |
11-3 تراز حساب اشخاص | 1-6 تعريف شخص | 7-8عملیات صف |
12-3 تراز حساب كارمندان | 2-6 مشاهده اشخاص | 8-8 به روز رسانی نرم افزار |
4- چك و بانك | 3-6 گروه بندی اشخاص | 9- امكانات 2 |
1- 4 چكهاي دريافتي | 4-6 تعريف كارمند | 1-9گزارش کارکرد کاربران تمام عملیات |
2-4 چكهاي پرداختي | 5-6 مشاهده کارمند | 2-9گزارش کارکرد براساس تفکیک اسناد |
3-4 عمليات بانكها | 6-6 تعريف راننده – پیک – بازاریاب | 3-9 تغییر رمز کاربران |